S.K.A.T.E. event

Eerste Pinksterdag - S.K.A.T.E.

Eerste Pinksterdag organiseren we voor de eerste keer sinds een tijdje een event. We zijn nog aan het kijken hoe we de contest in gaan vullen. Dat wordt een quarterpipe en een flatground of twee flatgrounds. Ryan Hernandez neemt de contest voor zijn rekening en is het geheel aan het uitdenken. Details over de contest komen zo snel mogelijk hier en op Facebook.

We vliegen voor de gelegenheid DJ Ruard over uit Zaandam. Ruard is een BMX-er gone DJ.

We hebben de Urban Bios die projecties zal verzorgen van alles wat skate is.
skateboardAan het einde hebben we een kleine BBQ met wat burgers en andere vleeswaren.
We willen er een leuk event van maken waar we skatend arnhem verwachten of je nu binnen of buiten skate, een jongen of een meisje bent en of je nu jong of oud bent. We verwachten dat jij je skillz laat zien, maar ook dat je anderen laat zien hoe ze het moeten doen. Voor dat laatste hebben we de Spirit of Skate Award. Skaters kunnen elkaar nomineren voor de skater net de beste spirit.

De hal is open om 11 uur, zoals gewoonlijk. De contest begint tegen 1 uur. Entree is 3,50, hand-lightningzoals gebruikelijk. Voor 2 euro kan je je inschrijven voor de BBQ.

Het is de eerste keer dat we dit op deze manier doen. Hou in de peiling dat we dit allemaal vrijwillig doen. Als er iets te verbeteren valt en jij hebt daarvoor suggesties en je hebt tijd en zin, dan help ons mee. Help de skatehal een leuke plek te zijn voor iedereen.

Ben (06-4707415106-47074151)