Skateles en clinic

Op dinsdagavond 10 september van 19:00 tot 21:00 begint de nieuwe serie skatelessen in Skatehal Arnhem.
Deze lessen zijn bedoeld voor de beginners of jonge skaters die vinden dat ze wat extra hulp nodig hebben voor de basisdingen in het skateboarden. De ollie, het indroppen, het afzetten, dat soort zaken. De lessen worden gegeven door Martin Stuiver, een skateboarder die al een aantal jaren lang lessen en clinics voor z’n rekening nam.
Bouw je zelfvertrouwen op in de skatekerk met maximaal 12 kinderen, want verder is er op lesavonden niemand aan het rollen. De Skatehal is er dan alleen voor jullie.
Wil je je inschrijven stuur dan een mailtje aan: info@skatehalarnhem.nl

Daarnaast is er volgende week dinsdagavond 3 september, ook van 19:00 tot 21:00 een clinic die bedoeld is als een soort skateboardintroductie voor kinderen uit de buurt van de Skatehal. Deze clinic wordt gegeven door onze skateleraar Martin maar naast hem zullen er ook nog wat andere skaters aanwezig zijn voor tips en demonstratie, daaronder wat jonge skaters die al behoorlijk ver zijn. Aan de meisjes is ook gedacht want als het volgens planning verloopt zal ook Candy Jacobs, al vele jaren de beste skateboardster van Nederland (al 3x X-Games meegedaan en o.a. Europees Kampioene), aanwezig zijn die avond.

skatelessen