Holy Kids Cup

Skatehal Arnhem bestaat alweer meer dan 3 jaar. Tot op heden een uitvalsbasis voor, met name, de skatende jeugd en internationaal bekend vanwege de unieke locatie. Het is tijd voor iets nieuws en dat komt er met een kwalificatie ronde voor het NK 2015 skateboarden junioren.

nk-skateboarden-junioren Op zondag 5 juli zal er in de St. Josephkerk een skateboard wedstrijd plaatsvinden, de Holy Kids Cup. Deze wedstrijd is gericht op kids, tot en met 15 jaar oud. Ook zullen de kids het tegen elkaar opnemen, dit wordt een evenement waar gezelligheid en liefde voor skateboarden voorop staat. Met een kwalificatie ronde, een halve finale, en twee finales (t/m 12 en 13-15) zal dit een actie-gevulde dag worden. Er zijn uiteraard prijzen te winnen, die verzorgd worden door Skatestore Arnhem en skateboard-webshop.nl.

skateboard-webshop-real-xNaast deze prijzen zijn er ook nog eens 3 tickets te winnen voor het NK skateboarden voor de jeugd. Kom ook gezellig meedoen, of kom kijken naar het spectaculaire optreden wat zal worden gegeven door alle deelnemers. Om 11 uur zal het skatepark open gaan, en je kunt jezelf inschrijven tot half 1.

Ook het kersverse Skatehal Arnhem skate team doet mee. Het team bestaat uit Emile de Vos (12), Mark Rijnveld (12), Ties Kramer (12), Serginio Bierbooms (12), Bjorn Keyser (15), Koen Valkenburg (14) met als reserve Camille Richardson (13). Het team wordt gesponsored door Skateboard-webshop.nl en door Menno Tabor uit Velp, vader regelmatige gasten Rens en Boet (7 & 6 jaar).

skatehal-team-2015(2)Het team wordt getraind door Puck Smit en voorzitter Collin Versteegh samen met Arthur Netelbeek rijdt het team naar de diverse locaties.

Het team heeft meegedaan aan de voorrondes in Burnside Deventer, de Fabriek Enschede, Real-X Apeldoorn, Waalhalla Nijmegen en Skatepark Utrecht. Aan al die parken heeft het team de week voorafgaand een ‘trainingsbezoek’ gebracht. Daarnaast is WorldSkateCenter Den Bosch én Ladybird Tilburg geweest. Area51 Eindhoven komt nog aan de beurt waarna op de 28e wedstrijd volgt.

Mark Rijnveld heeft zich via een wildcard die hij in Waalhalla bemachtigde geplaatst voor het NK Junioren op 5 & 6 september a.s. in Pier15 Breda.

 

Dus zondag 5 juli!! Het kost 5 euro om je in te schrijven voor de wedstrijd!

De wedstrijd zelf zal om 1 uur ’s middags beginnen, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *