Huisregels

ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Eigen Risico
Het betreden van de skatehal is op eigen risico. Het gebruik van obstakels in de skatehal en het rijden in de daarvoor bestemde ruimte is geheel op eigen risico. Wij raden je aan om bescherming te dragen zoals een helm, knie en elleboogbescherming. Deze zijn te huur of te koop in het skatepark.

2. Toegang skatehal
Als het obstakelparcours is geopend, is Skatehal Arnhem alleen toegankelijk voor skateboarden, en inlineskaten, BMX fietsen en (professionele) Stunt steppen. Andere vervoersmiddelen zijn niet toegestaan.

3. Prijzen
Het toegangsbewijs voor het skateparcours bedraagt €5,- euro. Er is ook de mogelijkheid om een strippenkaart aan te schaffen, één strippenkaart is maar liefst goed voor 10 of 20 ritten. Bij de aanschaf van een strippenkaart krijg je gratis ritten!

4. Kijkers/begeleiders
Het obstakelparcours is alleen toegankelijk voor rijders en personeel. Ouders, begeleiders, vrienden en vriendinnen kunnen kijken vanuit de daarvoor bestemde ruimte. Tijdens evenementen kan er op deze regel een uitzondering worden gemaakt.

5. Aansprakelijkheid
De Stichting Skatehal Arnhem is niet aansprakelijk te stellen voor zoekgeraakte of gestolen persoonlijke eigendommen of voor eventuele schade of letsel voortkomend uit het gebruik van het skatepark.

6. Diefstal
Van iedere vorm van diefstal wordt direct aangifte gedaan bij de politie.

7. Schade
Het opzettelijk toebrengen van schade in het skatepark wordt gezien als vandalisme; de veroorzaker moet de schade vergoeden. Bij vandalisme wordt direct aangifte gedaan bij de politie.

8. Personeel is de baas
Volg altijd de instructies van het personeel op. Als je dat niet doet is het personeel bevoegd om je uit de skatehal te verwijderen.

9. Ontruiming
In geval van ontruiming moet je de skatehal zo snel mogelijk verlaten. Ga niet op zoek naar je persoonlijke bezittingen. Je leven is belangrijker dan je rugzak. Volg altijd de instructies op van het personeel.

10. Ontzegging toegang
Bezoekers die zich niet aan de regels van Skatehal Arnhem houden of instructies van het personeel niet opvolgen kan de toegang tot de skatehal worden ontzegd. De duur van de ontzegging is afhankelijk van de ernst van de overtreding en wordt vastgesteld door het dagelijks bestuur van de Stichting Skatehal Arnhem.